آقای اوباما در اولین کنفرانس خبری خود در سال جدید میلادی از مخالفانش خواست فراموش نکنند که جنگ چه هزینه هایی دارد.
باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا شرایط سوریه را "دردآور" خواند اما تاکید کرد که دخالت یک جانبه نظامی آمریکا در این زمینه اشتباهی بیش نخواهد بود.
آقای اوباما گفت بشار اسد رییس جمهوری سوریه مثل باقی دیکتاتور ها سقوط خواهد کرد اما تلاش آمریکا این است که با منزوی کردن سوریه به این هدف برسد.
روز سه شنبه گزارش های بیشتری از تلفات در درگیری های سوریه رسید.
جامعه بین المللی کماکان بر سر سوریه اختلاف نظر دارد.
سازمان ملل متحد می گوید از آغاز ناآرامی ها در سوریه تا کنون بیش از ۷۵۰۰ نفر کشته شده اند.
خواسته مک کین
آقای اوباما در اولین کنفرانس خبری خود در سال جدید میلادی از مخالفانش خواست فراموش نکنند که جنگ چه هزینه هایی دارد.
او مقایسه سوریه و لیبی را نادرست خواند و گفت بحران سوریه بسیار پیچیده تر است.
باراک اوباما گفت: "در مورد لیبی که بعد از چند ماه ناآرامی، شورشی ها با حمایت حملات هوایی ناتو توانستند معمر قذافی را سرنگون کنند، آمریکا حمایت کامل منطقه را با خود داشت."
رییس جمهوری آمریکا گفت: " این که تمام این مشکلات را می توانیم با اعزام نیروی نظامی حل کنیم نه در گذشته درست بوده و نه امروز درست است."
وی افزود: " ما باید با این نگاه مسائل را ببینیم که چه کاری می تواند موثر باشد و کدام کار با منافع امنیتی ما سازگار است."
روز دوشنبه سناتور جان مک کین، رقیب باراک اوباما در انتخابات سال ۲۰۰۸ خواهان حمله هوایی علیه نیروهای دولت سوریه شد.
نیروهای امنیتی سوریه کماکان به حملات توپخانه ای خود علیه شهرهایی که در دست شورشیان است ادامه می دهند و بشار اسد رهبر سوریه گفته به مبارزه با "تروریسم" ادامه خواهد داد.
گزارش ها حاکی از آن است که یک پسربچه و ۵ سرباز در حملات نیروهای سوریه به شهر هراک که پایگاه ارتش سوریه آزاد است کشته شده اند.
محرومیت از کمک رسانی
کمیته هماهنگی محلی که شبکه ای از فعالان سیاسی سوریه است می گوید روز سه شنبه ۳۵ نفر به دست نیروهای دولت سوریه در بخش های مختلف این کشور کشته شدند.
در این میان ۲۳ نفر که ۱۳ نفرشان اعضای یک خانواده بوده اند در حمص کشته شده اند. گفته می شود اعضای این خانواده به ضرب چاقو و به دست نیروهای امنیتی و شبه نظامیان هوادار دولت در منطقه بابا عمرو کشته شده اند.
کمیته بین المللی صلیب سرخ و حلال احمر سوریه هنوز اجازه ورود به بابا عمرو را پیدا نکرده اند.
آژانس پناهندگان سازمان ملل متحد می گوید بیش از ۱۵۰۰ نفر که اغلب آنها زنان و کودکانی از حمص و یا اطراف آن هستند برای فرار از خشونت ها از مرز گذشته و وارد لبنان شده اند.
قرار است روز چهارشنبه والری آموس، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امداد رسانی وارد سوریه شود.
خانم آموس گفته هدفش این است که از تمام طرف های درگیر بخواهد که به عملیات امدادرسانی اجازه تام و تمام بدهند تا امدادرسانان بتوانند زخمی ها را از مناطق درگیری خارج کنند و مایحتاج اولیه را به نیازمندان برسانند.
آمریکا می گوید پیش نویس قطعنامه تازه ای درباره سوریه را به شورای امنیت ارائه خواهد کرد.
نمایندگان ۵ عضو شورای امنیت روز سه شنبه در مقر سازمان ملل متحد با نماینده مراکش که کشورهای عرب را نمایندگی می کرد ملاقات و گفتگو کردند.
چین و روسیه دو قطعنامه پیشین شورای امنیت را وتو کردند و گفت این قطعنامه ها منصفانه نبوده و تنها از دولت خواسته که حملات خود را متوقف کند.
روسیه اعلام کرده که موضعش با انتخاب ولادیمیر پوتین به ریاست جمهوری تغییر نکرده است.